25 Temmuz 2008 Cuma

Facebook'da Fotoğraf Albümlerimi Düzenliyorum



Günümüzde web yaptıklarımızı iletmek, paylaşmak, tanıtmak için birincil öneme sahip.
Ben de takılarımı flickr, trunkt, facebook gibi sitelerinden yararlanarak meslekdaşlarım, müşterilerim, arkadaşlarım ile paylaşıyorum. Özellikle Facebook olanaklarının genişliği ile çok kolay kullandığım ve tercih ettiğim bir adres. İşte bu yüzden Şenay Akın Jewellery profilimde temalı albümlere devam ediyorum.
"Comissioned work" albümünden sonra daha önceki yazımda bahsettiğim "On consignment" albümü de tamamlandı. "Küçük Sevimli Şeyler" sırada.

22 Temmuz 2008 Salı

Atölye Fotoğrafları



Çizim masası ile tezgah birbirine çok yakın. Tasarlarken prototip üzerine çalışabilmek ya da tam tersi, tezgahtan uzaklaşıp alternatif skeçlerle tasarımı ilerletebilmek için.

21 Temmuz 2008 Pazartesi

Satış Noktaları

Nahide Büyükkaymakçı
Faik Paşa Yokuşu No:7
Çukurcuma/İSTANBUL

Kişilikli, zevkli sanat objeleri ve tasarımların satıldığı dükkanın sahibesi Nahide Büyükkaymakçı çok yönlü bir tasarımcı.
Burada sergilediğim işlerimin çoğunluğu tek parça üretilmiş, değerli ve yarı değerli taşlar, altın ve gümüşle çalışılmış parçalar.

Facebook'daki Şenay Akın Jewellery profilimde burada sergilenenler için ayırdığım bir fotoğraf klasörü yer alıyor. "On consignment"


Şenay Akın Atölye
Hacı Tahsin Bey Sk. No:5
Dr.Orhan Tahsin Bey Hanı
Sultanahmet/İSTANBUL
0532 498 76 68

Öncelikle atölye çalışmalarımı yürüttüğüm mekanda siparişleri kabul ediyorum,
sade, gündelik kullanıma uygun, genellikle gümüş parçalar bulunduruyorum. Kendinize veya arkadaşlarınıza hediye etmek için...


www.senayakin.etsy.com
www.mayjewellery.etsy.com

Bu iki Etsy adresinde yine sırasıyla tek parça, özel takılar ve daha sade, gündelik tasarımla kredi kartı ile alışveriş yapmayı tercih edenler için.

16 Temmuz 2008 Çarşamba

16 Temmuz 2008



Günün sonunda çok da geniş açılı olamayan objektifimin gördüğü bu. Yarından umutluyum.

15 Temmuz 2008 Salı

Tezgah geliyor...



Marangozlar, İkea personeli, Boğaziçi Elektrik, ustalar, çeşitli müdürlüklerin değerli çalışanları....sizinle işim bitti.
17 Temmuz bizim için önemli. Biz, yani ben ve herşeyin yerli yerine oturmasına yardım eden, uzakta olup da merak eden, benimle birlikte heyecanlanan, ağır kolileri taşıyan, boya yapan, ben bürokrasinin dolambaçlı koridorlarında kaybolur gibiyken moral veren, yol yordam öğretenler.
Arkadaşlarım bilir, yedi sayısı benim şanslı sayımdır. Onun için yedi numaralı odayı kiralamak, ayın onyedisinde başlamak gibi küçük işaretler beni mutlu eder. Kürenin iyice ısınma işaretlerini verdiği 2008 yazında ben Sultanahmet'de olacağım. Ayın onyedisinden itibaren...

4 Temmuz 2008 Cuma

Atölye Adresi

Temmuz ayı telaşlı başladı. Sultanahmet'deki yeni atölyede bir an önce üretmeye başlamak için kolları sıvadım. 2008-2009 yılında, özel dersler de dahil olmak üzere atölye çalışmalarının tamamı burada yapılacak. Birebir diyaloğu sürekli canlı tutabilmek adına küçük gruplarla çalışmayı tercih ediyorum. Dolayısıyla çalışmalar 4 kişiyle sınırlı olacak.

Eylül ayından itibaren, bronz tenler solmaya başladığında iki yeni ders programını uygulamaya başlıyorum. Bunlar neler mi? Atölyeme buyrun, anlatayım!

Adres:

Alemdar Mah.
Hacı Tahsin Bey Sk. No:5
Dr.Tahsin Bey Hanı K2 D7
Sultanahmet

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More